SONGSUSHI

SONGSUSHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 268 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SongSushi. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 20:30 Geen nasi maar witte rijst ontvangen. Eten lauw. Saus uit bak gelopen. Veel nat. 2 ipv 3 stokjes saté. Duurde half uur langer dan aangekondigd voordat het eten kwam. Bezorger eerst bij andere adressen langsgegaan? Jammer. Eerder altijd zeer tevreden.
26 jun 2022 om 20:39 Heeft meer dan 2 uur geduurd 4 keer gebeld wordt er niet opgenomen…..
26 jun 2022 om 19:46 Selecteer je bezorgtijd... nou we zijn al 2,5 uur verder en er is nog geen bestelling!!! Na 15x bellen krijg je het bedrijf nog steeds niet te pakken. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, te bizar voor woorden!!
26 jun 2022 om 19:03 lekker eten echt een aanrader ik ahd de zalm box, bezorgen duurde wel wat lang, bezorger was vriendelijk en opzich het wachten wel waard!
26 jun 2022 om 18:24 Haha krijg ik een mail met wat ik van de bestelling vond. Ik heb verdomme nog niks geleverd gekregen. en ben al meer dan 2 uur aan het wachten. En ze zijn niet te bereiken. Laatste keer hier. Neem aan dat ik geld terug krijg. Slecht dit bah
16 jun 2022 om 20:28 Wat een klote tent, bezorging veelste laat
16 jun 2022 om 20:25 Na 1,5 uur nog geen eten
15 jun 2022 om 21:06 Lekkere sushi, goeie porties en vriendelijke bezorgers, udon was vergeten maar ook snel gefixd en nabezorgd :) alleen de gebakken banaan is meer beslag dan banaan en mij te hard gebakken
15 jun 2022 om 20:09 Heerlijk gewoon. Een aanrader. Dit keer Bento box seafood gegeten.
6 jun 2022 om 22:05 Om 19.07 eten besteld en om 21.45 bezorgd. Bestelling was ook niet compleet. Verkeerde sushi gekregen.
4 jun 2022 om 22:10 We hebben lekker gegeten en het was precies op tijd geleverd! Helemaal prima.
30 mei 2022 om 20:21 Lekkere Aziatische gerechten. Beetje lange bezorgtijd.